Advertentie

Roblox voor Mac

 • Gratis

 • In Nederlands
 • V 2.449
 • 4.5

  (122)
 • Beveiligingsstatus

Softonic-recensie

Bouw virtuele werelden in dit spel

Roblox is een gratis online game waarmee spelers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Met deze uitgebreide gamesuite kun je op avontuur gaan in een wereld die je zelf creëert. Hiermee kun je virtuele werelden bouwen in een sandbox-achtige omgeving en meerdere games in verschillende categorieën verkennen .

Net als Minecraft biedt Roblox verschillende tools voor het ontwerpen van zowel eenvoudige als complexe structuren. Je kunt ook interactieve avatars kiezen en Robux gebruiken om de prestaties te verbeteren en je bronnen te upgraden. Hoewel, de gratis versie wordt geleverd met beperkte functies . Als je meer wilt ervaren, moet je betalen voor in-game aankopen.

Veel inhoud om je bezig te houden

Roblox biedt door gebruikers gegenereerde inhoud met heel veel kaarten die u kunt verkennen. Dit platform geeft je de tools die je nodig hebt voor het ontwerpen van eenvoudige kaarten of zelfs het bouwen van gebouwen met meerdere verdiepingen. Meer dan het creëren van je eigen virtuele wereld , zijn er ook verschillende spelcategorieën , waaronder het overnemen van steden en het verzamelen van middelen. Net als Minecraft is er een overlevingsmodus , die je uitdaagt om te overleven in een vijandige omgeving.

De game brengt je ervaring verder door je je eigen game te laten maken , dankzij Roblox Studio . Sterker nog, je kunt games vinden die door andere gebruikers zijn ontwikkeld . U kunt zoeken naar verschillende games om te spelen, waaronder racegames , schietspellen , MMO's en RPG's . Bovendien kunt u ook animaties, korte films en andere op leren gebaseerde inhoud maken en zoeken. Hoewel, deze door gebruikers gegenereerde inhoud neigt naar kinderen. Terwijl vergelijkbare games, zoals Gacha Club en Gacha Life, zich richten op levensechte creatie, geeft deze prioriteit aan vage kleuren en blokkerige verschijningen .

Hoewel de game qua uiterlijk achterblijft, wint het van zijn concurrent met eenvoudige navigatie . De interface is intuïtief , zodat u gemakkelijk verschillende bedieningselementen, avatars en hulpmiddelen kunt vinden. Meer nog, alles op het scherm wordt weergegeven met grote pictogrammen . Het wordt zelfs geleverd met levendige kleuren voor gemakkelijke identificatie. Ten slotte gebruikt deze game boeiende muziek om de elementen op het scherm aan te vullen. De aangename sfeer die het creëert, houdt spelers urenlang verslaafd.

Aan de slag met Roblox

Roblox downloadt op uw apparaat op dezelfde manier als andere games. Na installatie moet u een gebruikersaccount maken , dat een specifieke avatar voor uw profiel bevat. De applicatie geeft je ook automatisch wat onroerend goed in een virtuele wereld. Hiermee kunt u direct beginnen met het bouwen van uw constructies. Het gratis spelen van het spel heeft echter verschillende beperkingen. Gelukkig komt het met de optie om via Robux materialen, kleding, speciale krachten en avatars te verwerven.

Robux is de in-game valuta die je kunt verdienen door taken te voltooien. Je kunt ze ook met echt geld kopen. Je kunt er ook voor kiezen om lid te worden van de Builders Club , waarmee je storende advertenties kunt verwijderen, avatars kunt upgraden, nieuwe uitrustingen en kleding kunt kopen en meerdere virtuele werelden kunt beheren. Spelers hoeven zich geen zorgen te maken, want het spel dwingt je niet om munten of spelvaluta te kopen. Als je de beperkte gratis versie goed vindt, kun je het spel spelen zonder iets uit te geven.

Laat je creativiteit de vrije loop

Roblox is een van de toonaangevende platformen als het gaat om het bouwen van virtuele werelden, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De app biedt een brede selectie aan tools die u kunt gebruiken om zo ongeveer alles te maken wat u maar wilt. Bovendien zijn deze tools gemakkelijk te gebruiken, zodat zelfs de jongere spelers de basis gemakkelijk zullen leren. En dankzij de enorme community heb je een overvloed aan gedeelde inhoud die je tijdens het spelen kunt verkennen.

VOOR

 • Veelzijdige inhoudskeuzes
 • Meerdere aanpassingsopties
 • Grote gemeenschap
 • Interactief en boeiend

TEGEN

 • Gratis versie komt met beperkingen
 • Blokkerig, fragmentarisch en wazig artwork

Ook beschikbaar voor andere besturingssystemen

Programma is beschikbaar in andere talen


Roblox voor Mac

 • Gratis

 • In Nederlands
 • V 2.449
 • 4.5

  (122)
 • Beveiligingsstatus

Beoordelingen about Roblox

Heeft u geprobeerd Roblox? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.